Open inschrijvingen

Bij open inschrijving is het voor een ieder mogelijk om deel te nemen aan de cursussen. Er worden verschillende cursussen aangeboden en voor alle cursus geld een minimale aantal deelnemers, maar ook vol=vol. Bij cursussen die een gehele dag duren wordt de lunch verzorgt. Cursussen worden gegeven in zalencentrum Verploegen te Wijchen. Er zijn cursussen gepland op zaterdag 23 maart en donderdag 28 maart.

EHBO cursus

U leert een goede eerste hulp toe te passen in verschillende situaties. Van stoornissen in de vitale functies tot een verstuiking, alle aspecten van de eerste hulpverlening komen op deze dag voorbij. Er wordt aandacht besteed aan levensbedreigende letsels, maar tevens leert u ook om zelf kleine letsels te beoordelen en behandelen. De cursus wordt gegeven conform de richtlijnen Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Tijdens deze dag wordt er gewerkt met een Lotusslachtoffer. De cursus is geschikt voor nascholing van Het Oranje Kruis diploma. Bezit jij al een eerste hulp diploma van Het Oranje Kruis, volg dan de cursus om getraind te blijven om jou diploma te behouden. De kosten van de cursus bedraagt € 130,- inclusief lunch.

Reanimatie

Thuis, op straat, op de vereniging, overal kan het gebeuren dat iemand te maken krijgt met hartproblemen. Herken jij hartproblemen en weet je te handelen als iemand reanimatie nodig heeft? Wat is een AED en hoe werkt de AED? In slechts een paar uur leer jij hartproblemen herkennen en te handelen als iemand in een reanimatiesetting komt. De cursus wordt gegeven conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. De kosten van de cursus bedraagt € 60,- inclusief btw U ontvangt een certificaat en u kunt zich aanmelden voor de burgerhulpverlening.

Via ziektekostenverzekeraars krijgt u vaak een groot deel van het cursus bedrag terug en soms zelfs het gehele bedrag. Voor een overzicht van vergoedingen klik hier. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die site en raden u ook aan om het zeker na te kijken of te vragen bij u zorgverzekeraar.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode+plaats

Geboortedatum

Email

Telefoonnummer

Cursus:


EHBO:
 Zaterdag 23 maart 8:30-17:00


Reanimatie:
 Donderdag 28 maart 18:30-22:30